Pssst! Binnenkort te koop Meester J van Dolderenstraat 21 te (4041 VB) KESTEREN

NIEUW IN DE VERKOOP!!!
Meester J van Dolderenstraat 21 te (4041 VB) KESTEREN
 
Wat een fantastisch huis is dit. Een in klassieke stijl, uitgebouwde hoekwoning met eigen achterom en heerlijke veranda. Hier word je echt blij van!
 
Binnenkort bij ons in de verkoop… Wees er dus snel bij!

Wil je graag als eerste al ons nieuwe aanbod ontvangen? Download onze Settle app via www.settle.at

Trek maar aan het touwtje...

NIEUW IN DE VERKOOP!!! Meester J van Dolderenstraat 21 te (4041 VB) KESTEREN   Wat een fantastisch huis is dit. Een in klassieke stijl, uitgebouwde hoekwoning met eigen achterom en heerlijke veranda. Hier word je echt blij van!   Binnenkort bij ons in de verkoop… Wees er dus snel bij! Wil je graag als eerste […]

Familie Beekhuizen viert de liefde

NIEUW IN DE VERKOOP!!! Meester J van Dolderenstraat 21 te (4041 VB) KESTEREN   Wat een fantastisch huis is dit. Een in klassieke stijl, uitgebouwde hoekwoning met eigen achterom en heerlijke veranda. Hier word je echt blij van!   Binnenkort bij ons in de verkoop… Wees er dus snel bij! Wil je graag als eerste […]