Pssst! Binnenkort te koop Den Akker 3 – Echteld

NIEUW IN DE VERKOOP!!!
Den Akker 3 – Echteld
Binnenkort bij ons in de verkoop… Wees er dus snel bij!

Wil je graag als eerste al ons nieuwe aanbod per e-mail ontvangen? Abonneer je dan hier op deze speciale service.

Trek maar aan het touwtje...

Niet wetend dat het touwtje bevestigd is direct aan de loodzware vlizotrap (en niet alleen aan het zolderluik), geeft Suzan er een flinke ruk aan en… Door de kracht vliegt het luik met een ferme zwaai open, zo tegen het voorhoofd van mevrouw aan. Met een dikke bult op het voorhoofd als resultaat. Gelukkig geen […]

Familie Beekhuizen viert de liefde

Op zaterdag 5 augustus stond Jeroen de tachtig prachtige boten toe te juichen tijdens Pride Amsterdam. Samen met honderdduizenden kleurrijke bezoekers, viert ook Familie Beekhuizen graag de liefde! Het werd een heel vrolijk weekend… En dat kan ook gewoon met Spa Rood!