Een mooie plek in de Top 100 Woningmakelaardij Nederland

Heleen Beekhuizen Makelaardij staat op nummer 52 in de ‘Top 100 Woningmakelaardij Nederland’. Iets waar wij als Familie Beekhuizen natuurlijk meer dan trots op zijn. Deze Top 100 wordt jaarlijks gepubliceerd in het magazine Vastgoed Actueel en is gebaseerd op een onderzoek (april 2016 – april 2017) naar de grootste makelaarskantoren in Nederland, in samenwerking met BHB overnames en advies. De focus ligt op het aantal verkooptransacties bestaande bouw. Ook wordt er met een schuin oog gekeken naar de omloopsnelheid van de portefeuille. We zijn natuurlijk maar wat blij met dit succes!

Ons kantoor

Nu staat er een spiksplinternieuw kantoor met een zinken dak te glimmen in het Betuwse landschap, maar lang niet iedereen weet dat Heleen haar imperium in 1993 begon vanuit een tweedehands schaftkeet op het erf, midden tussen de varkens en de schapen. Maar ‘Oost, west, Betuwe best!’ blijven wij trouw aan waar het allemaal begon, […]

Hard doorlopen

Jeroen loopt niet alleen hard voor opdrachtgevers, dat doet hij ook in zijn vrije tijd. Deze zomer staat de marathon van Reykjavik op de agenda op 19 augustus. Met een killing trainingsschema van drie uitputtende sessies per week is er bij hem sprake van doorlopend stramme benen: laat hem gerust een paar extra trappen nemen!