Ons kantoor

Nu staat er een spiksplinternieuw kantoor met een zinken dak te glimmen in het Betuwse landschap, maar lang niet iedereen weet dat Heleen haar imperium in 1993 begon vanuit een tweedehands schaftkeet op het erf, midden tussen de varkens en de schapen.
Maar ‘Oost, west, Betuwe best!’ blijven wij trouw aan waar het allemaal begon, op deze prachtige plek huist ons nieuwe kantoor waar je altijd welkom bent voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek.

Wist je dat...

Suzan zwanger is? (Ze is in november 2017 uitgerekend.) Melissa begin dit jaar een meisje heeft gekregen? (Met de mooie naam Kensi.) Jochem plat Fries kan praten? (Chinees voor gevorderden!) Rianne een beetje bang is voor honden? (Maar dat nooit zal toegeven…) Henriëtte wel eens het verkeerde huis heeft laten zien? (Er is toch een bod uitgebracht!) […]

Een mooie plek in de Top 100 Woningmakelaardij Nederland

Heleen Beekhuizen Makelaardij staat op nummer 52 in de ‘Top 100 Woningmakelaardij Nederland’. Iets waar wij als Familie Beekhuizen natuurlijk meer dan trots op zijn. Deze Top 100 wordt jaarlijks gepubliceerd in het magazine Vastgoed Actueel en is gebaseerd op een onderzoek (april 2016 – april 2017) naar de grootste makelaarskantoren in Nederland, in samenwerking […]