Lastige sollicitatievraag: heb je een huispak?

Heel huiselijk solliciteren? Rianne weet er alles van. Ze kwam op een Pinksterochtend zomaar aanwaaien en trof Heleen en Jeroen gezellig aan in pyjama à la Roy Donders. Heel professioneel op de bank. Of ze er wilde komen werken? Gek genoeg moest ze daar eerst nog een paar dagen over nadenken…

Hard doorlopen

Jeroen loopt niet alleen hard voor opdrachtgevers, dat doet hij ook in zijn vrije tijd. Deze zomer staat de marathon van Reykjavik op de agenda op 19 augustus. Met een killing trainingsschema van drie uitputtende sessies per week is er bij hem sprake van doorlopend stramme benen: laat hem gerust een paar extra trappen nemen!

Een open deur

Wat een prachtige woning… Vrijstaand, gelegen in het groene, uitgestrekte landschap. Jochem had de tour zorgvuldig opgebouwd. Grote hal, ruime living, hoge plafonds en moderne woonkeuken, met toegang tot de veelbelovende serre. Dit moeten jullie zien! Dit gaan jullie niet geloven! Hij gooit de openslaande deuren met veel theatrale bombarie open. En je raadt al… […]