Hard doorlopen

Jeroen loopt niet alleen hard voor opdrachtgevers, dat doet hij ook in zijn vrije tijd. Deze zomer staat de marathon van Reykjavik op de agenda op 19 augustus. Met een killing trainingsschema van drie uitputtende sessies per week is er bij hem sprake van doorlopend stramme benen: laat hem gerust een paar extra trappen nemen!

Een mooie plek in de Top 100 Woningmakelaardij Nederland

Heleen Beekhuizen Makelaardij staat op nummer 52 in de ‘Top 100 Woningmakelaardij Nederland’. Iets waar wij als Familie Beekhuizen natuurlijk meer dan trots op zijn. Deze Top 100 wordt jaarlijks gepubliceerd in het magazine Vastgoed Actueel en is gebaseerd op een onderzoek (april 2016 – april 2017) naar de grootste makelaarskantoren in Nederland, in samenwerking […]

Lastige sollicitatievraag: heb je een huispak?

Heel huiselijk solliciteren? Rianne weet er alles van. Ze kwam op een Pinksterochtend zomaar aanwaaien en trof Heleen en Jeroen gezellig aan in pyjama à la Roy Donders. Heel professioneel op de bank. Of ze er wilde komen werken? Gek genoeg moest ze daar eerst nog een paar dagen over nadenken…