Doorbijtertje

Henriëtte is heel leuk met mensen. Maar met dieren is die relatie soms anders. Het ging zo goed allemaal: drie koppen koffie en een gestroomlijnd verkoopverhaal, dit ging lukken! Zelfverzekerd liep ze te terug naar haar MINI toen bouvier Barry haar zo hard in de kuiten beet dat het bloed over haar witte gympen stroomde. Het huis is overigens heel goed verkocht. Ook Henriëtte blijkt een doorbijtertje.

Een open deur

Wat een prachtige woning… Vrijstaand, gelegen in het groene, uitgestrekte landschap. Jochem had de tour zorgvuldig opgebouwd. Grote hal, ruime living, hoge plafonds en moderne woonkeuken, met toegang tot de veelbelovende serre. Dit moeten jullie zien! Dit gaan jullie niet geloven! Hij gooit de openslaande deuren met veel theatrale bombarie open. En je raadt al… […]